Lyssna på sidan Lyssna

Ny webbplats för evenemang

Kalender med nålar på datum

Tillsammans med hogakusten.com, Härnösands kommun och Kramfors kommun har vi skapat en gemensam webbplats för evenemang i Höga Kusten.

Varför gör vi det här bytet?

Med en gemensam webbplats för evenemang kommer vi tillsammans få bättre möjligheter att sprida evenemang som sker i vårt område. Den nya webbplatsen har även bättre möjligheter för evenemang som sträcker sig över längre tid eller är återkommande. På den nya webbplatsen kan du filtrera fram evenemang på olika områden som just du är intresserad av, även geografiskt. Helt enkelt en bättre plattform och större spridning av evenemangen.

Obs! Läs igenom våra "Riktlinjer för publicering" innan du registrerar ditt evenemang. Länkar hittar du i rutan "Relaterad information"

Är du arrangör med många evenemang?

Det nya evenemangsformuläret ska främst användas för enstaka evenemang. Har man som arrangör ett flertal evenemang under året, ska man registrera sitt företag i Basetool och på så sätt få tillgång till hela verktyget och alla funktioner. Den funktionen kommer vara tillgänglig från och med 1 september.