100 000 skäl att välja Sollefteå kommun

Varje dag arbetar medarbetare inom Sollefteå kommun med att rädda liv, utbilda den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vårt land, se till att du kan cykla på ett enkelt sätt och massor därtill. Varje dag gör vi skillnad. 

Som anställd i organisationen Sollefteå kommun har du rätt till en rad olika förmåner. Det sträcker sig från länets förmånligaste friskvårdsbidrag till rekryteringsbonus till ett värde av 100 000 kronor. Här kan du läsa lite mer om de erbjudanden som vi har. 

Rekryteringsförmåner Sollefteå kommun har utvecklat ett särskilt förmånligt rekryteringspaket riktat till, socialsekreterare, sjuksköterskor inom Hälso- och sjukvården, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, lärare och ingenjörer.

Rekryteringspaketet har ett värde på 100 000 kronor och betalas ut enligt följande,

– Flyttbidrag, personer som nyanställs inom dessa yrkesgrupper och bor utanför kommunen har rätt till en engångssumma på 25 000 kronor som flyttbidrag till Sollefteå kommun.

15 000 kronor som betalas ut på den sjunde månadslönen. – 20 000 kronor efter två års anställning.

40 000 kronor efter fem års anställning.

Rekryteringspaketet riktar sig enbart till nyanställd personal och personal som inte haft en fast anställning inom Sollefteå kommun de senaste 12 månaderna.

35-timmars arbetsvecka och rätt till heltid

Arbetar du inom vården och omsorgen har du 35-timmars arbetsvecka som heltidsmått. Du har också rätt till heltidstjänst.

Friskvårdsbidrag

Som anställd har du rätt till ett friskvårdsbidrag på 2000 kr/år. Dessa kan du använda för alla aktiviteter som står listade på Skatteverkets lista över förmåner för friskvård.

Kostnadsfri åkning i Hallstabergets längdskidspår.

Personalbad

Alla medarbetare i Sollefteå kommun som vill får fri entré till Ramsele badhus och friluftsbad, Näsåkers badhus, Risöns tempererade bad i Sollefteå, samt Junsele friluftsbad.