Boende

Fotograf Åsa G. Torell

Hotell Hallstaberget Länk till annan webbplats.

Det här trevliga spahotellet ligger en minuts promenad från skidspår- och skidbackar och 3,7 km från Sollefteås centrum.

Långsele Camping Länk till annan webbplats.

Långsele camping är en plats för er som uppskattar lugnet och en stunds avkoppling i naturskön miljö intill Faxälvens vatten. Handikappbrygga finns vid strandbadet.

Sollefteå Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sollefteå Camping är väldigt populär bland barnfamiljer , det finns någonting att göra för alla . Campingen ligger strax utanför stadskärnan med gångavstånd till centrum.

Hotel Sollefteå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett charmigt familjeägt hotell centralt beläget i Sollefteå gamla stadskärna, på gångavstånd från Sollefteå resecentrum och gågatan, alldeles intill stadsparken.

Näsåker Camping Länk till annan webbplats.

En lugn och naturskön camping belägen på prästnipan ovanför stenåldersbyn och Nämforsens hällristningar.

Gröna Huset i Skogsnäs Länk till annan webbplats.

Gröna Huset är beläget på Skogsnäs i Ångermanland omgivet av tysta, vidsträckta skogar. Här skymmer inga gatlyktor stjärnorna på natthimlen och snön lyser vit hela vintern.

Junsele Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Campingen Ligger i ett naturskönt läge ca 200 m från djurparkenoch äventyrs & vildmarksanläggningen. Campingen har öppet året runt.

Björklunden Hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hotell i naturskönt område på Övergård med gångavstånd till centrum. Hotellet har 20 rum fördelade på dubbel- o enkelrum


Ramsele Camping Länk till annan webbplats.

Ramsele Camping är ett härligt friluftsområde som ligger vackert beläget. Fina campingplatser för tält, husvagnar och husbilar.

Omsjö Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Omsjö camping ligger på en naturskön plats invid Karvsjön, nordost om Näsåker. Omsjö är ett område rikt på naturupplevelser.

Nipan Hotell Länk till annan webbplats.

Vi finns på Nipanområdet där Norrlands Trängregemente T3 fanns tills 1994. Regementets sjukstuga med sina salar i olika storlekar har totalrenoverats och blivit hotell med ett 30 tal rum.

Glamping Höga Kusten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lyxcamping mitt ute i skogen? Testa Fields Swedens lyxiga variant av camping i natursköna Höga Kusten.

Hotell Appelbergs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Appelberg Hotell är ett anrikt hotell, beläget i hjärtat av Sollefteå. Närheten till city gör att du lätt kan shoppa,fika på mysiga caféer och promenera i staden.

Bageriet Forsse Bruk

Bageriet Forsse Bruk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Forse Bruk, en dryg mil utanför Sollefteå, finns ett mysigt litet Bed & Breakfast med två enkelrum och ett dubbelrum.